Energipsykologisk center i Lyngby
Energipsykologisk center i Lyngby
Evigheden og jeg.
Lyt til CD her!!
Emilie jahnnie Sigård

Sange til Sensitive Hjerter.

En poetisk og blid plade der strømmer fra ét sensitivt hjerte til andre sensitive hjerter. Sangene handler om livet og Kærligheden, smerten, savnet, glæden og det guddommelige.


Seneste blogindlæg for særligt sensitive mennesker

Se alle blogindlæg her

Page Rank Check
RSS Feed


Loven om tiltrækning

Kender du dette? Du har netop tænk, at der var noget bestemt du havde brug for, og pludselig modtager du det på en helt overraskende måde!

Dette er loven om tiltrækning.Eller loven om magnetisme. De beslutninger, tanker, valg og følelser vi kredser om - bevidst eller ubevidst - danner de erfaringer vi får i vores liv. Vi manifesterer de forventninger vi har i konkrete oplevelser. Eller sagt på en anden måde: vi tiltrækker det vi tror vi kan få. Vores liv begrænses af angst, tillærte negative forestillinger, lav selvværd og fordrejede selvbilleder. Omkring os er, er der på kvantafysisk niveau, enorme energifelter, og disse svarer på og spejler vores handlinger, ord, følelser og tanker. Vi kan vælge at forstærke negative livsoplevelser eller positive oplevelser af overflod og livsglæde.

Det er væsentiligt at arbejde med både bevidste og især ubevidste mønstre for at bringe sig selv i den rette modtagende position. Således skaber vi positive oplevelser af vores liv, om manifesterer det vi ønsker. Visualisering kan betragtes som en slags mentaltræning, der træner sindet i at skifte til et positivt og opbyggende fokus.Og derved skifter vores oplevelse af virkeligheden.

Man kan sige, at det vi fokuserer på, vokser i vores oplevelse. Men ofte er vi ikke bevist om, at vi har nogle dybdeliggende selvopfattelser og mønstre, der blokerer for det vi gerne vil opnå, selvom vi på det bevidste plan gør alt det rigtige.

Alt vores behandling sigter mod at afdække disse ubevidste mønstre.


Energipsykologisk center

Lyngby Hovedgade 39, 2 th
2800 Kgs Lyngby.
Tlf: 26844596

Kontakt behandlerne

Om at gå til psykolog

CD for særligt sensitive

Vores tilbud

Behandlere i Energipsykologisk center

Psykolog og spirituel vejleder Emilie Jahnnie Sigård
ID_lifecoach og Theosishealer Erik Sigård